torsdag 30 juni 2011

Fredagsmys

I dag slutade Anders jobbet vid lunch. Han är på Vodafone, för andra dagen i rad, för att försöka ordna ett mobilabbonemang till mig och Hampus. Igår glömde vi passen och utan pass går det inte att öppna något abbonemang. Sjukhuset har försett Anders med en jobbmobil. Ikväll skall killarna ha fredagsmys hemma med film och thaimat. Jag skall på musikquiz med en svensk tjej och två av hennes kompisar. Hon är från Stockholm och är fru till Anders kollega. 

Bild från hamnen i Auckland, som vi besökte två dagar när vi landade i N.Z.

Om ni tar en titt på Albin med svart keps...så var han inte på gott humör p.g.a jetlagen. Tidsomställningen var riktigt tuff den första tiden och vi var ute och promenerade på dagarna för att hålla oss vakna. Först nu har vi fått ordning på tidsomställningen.

Barnen sover i sina rum och har vardagsrummet som lekrum....lego överallt. Igår hittade vi en affär som hade en lång hylla full med Lego. Lyckan var gjord! Affären var som ett litet mini "Åhlens", så även mor i huset kunde tänka sig att titta runt lite.

Queen Street i Auckland

Om det är någon som vill titta på vår lokaltidning så finns den på gisborneherald.co.nz. Nyheterna handlar om samma saker som i många småstäder t.ex man behöver rusta upp badhuset och teatern, mycket sport och ofta om bönder som vunnit priser för tjurar eller får. Köttproduktion är stort i NZ.


1 kommentar:

  1. Förstår att det varit en väldigt stor omställning för er, inte minst med tidsanpassningen! Här har vi haft några fina dagar vädermässigt men idag, lördag 2 juli regnar och stormar det igen! På jobbet har vi haft en väldigt hektisk vecka, men det känns som vi börjar komma i fas igen. Allt gott! kramiz!

    SvaraRadera