torsdag 23 juni 2011

Midsommarafton

I dag är det en vecka sedan vi gav oss i väg på vår resa. Flygresan var extremt lång, men med stödstrumpoor på alla, mutor till barnen och med bra filmer gick resan över förväntan. Vi stannade i NZ största stad Auckland i två dagar. Anders hade ett möte med en dam på Medical Counsil (Socialstyrelsen?) där han skulle visa upp orginalpapper på att han verkligen var doktor osv. Ja, han fick godkänt. I Auckland promenerade vi runt mycket och tog en lokalbuss runt stan för att se hur det såg ut utanför centrum. Ganska mysig stad men tyvärr mycket regnig när vi var där.

Sedan var det dags att resa till Gisborne. Flygplanet hade plats för 19 personer och verkligen trångt. Samma man som stod utanför planet i orange väst svidade senare om till kavaj och blev vår pilot. Jag bad till Gud att han hade utbildning.... NZ är kuperat och har mindra vägar än vi är vana vid. Det verkar som att folk här flyger istället för att vi i Sverige tar Säfflebussen.

Nu skall vi hem till en svensk familj och fira midsommar. Anders har gjort en äpplepaj som vi skall ta med. /Malin

1 kommentar:

  1. Här i Uddevalla är det kallt med bara 10 grader och storm! Vi ska också fira midsommar men det blir med både jacka och mössa på! Hoppas ni får en underbar och varmare midsommar! Kram Mona

    SvaraRadera