måndag 8 augusti 2011

Barfota på bussen

Hampus åkte skolbussen hem barfota.....

Hampus sa att han inte var ensam om detta....Inga barn har skor på gympan. De här fötterna har haft roligt och spelat fotboll. Det finns inga duschar i gympasalen, så det är ju inte så lätt att tvätta av sig. Hampus har även berättat att det inte finns lås på toaletterna i skolan, så jag antar att det finns vissa saker som man väntar med tills man kommer hem?

Idag har Albin fått diplom  för att "doing so well learning english". Han kämpar på väldigt tappert. Han får hjälp med engelskan av en egen fröken 30 min/dag. Det tycker vi är lyx, att få lite egen tid med en vuxen i skolan. Varje fredag håller Albin ett litet föredrag för klassen. Han har då med sig en tidningsartikel som han skall berätta om för de andra barnen.

Ett besök i parken efter skolan.

2 kommentarer:

  1. Hej! Vilka duktiga barnbarn vi har. Men det visste ju vi innan.Kram Farmor o Farfar

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar bild :) hoppas ni har det riktigt bra :) barnen pratar mycket om Hampus & Albin... vi har nog inte riktigt vant oss vid att ni är så långt borta... iaf.. nu har vi flyttat och har börjat komma till rätta i nya huset i "stora" staden.. måste säga att det är ovant men det känns rätt.. på något konstigt sätt ;) Kramar från oss fd grannar

    SvaraRadera